Turvallista shoppailua

Eläinystäviä palveleva Faunatar on korvat höröllä ja tuntosarvet pystyssä koronavirusta koskevien valtakunnallisten ohjeistuksien suhteen.

Hygieniatasoamme on entisestään nostettu. Nyt päivittäisiin siivousrutiineihimme kuuluu myymälätilojen normaaliakin ponnekkaampi putsaus. Keskitymme huolehtimaan ostoskorien kahvojen, kassatiskien, pakastimien, kaiteiden ja muiden pintojen pyyhkimisestä sekä työvälineidemme putsauksesta meidän kaikkien terveyttä ajatellen. Huolehdimme käsihygieniastamme nyt erityisen hyvin, käsidesiä pidämme myös asiakkaidemme saatavilla.

Tilanteeseen järkevästi suhtautuen, hyvällä yhteistyöllä kassatiskin molemmin puolin, me kaikki pääsemme nauttimaan eläinharrastuksesta ja muusta elämästämme mahdollisimman pian normaaliin tapaan.

Tilaa verkkokaupasta vaikka kotiovelle

Verkkokaupastamme voit shoppailla lemmikkisi lempituotteet 24/7. Näppärää, nopeaa ja taatusti turvallista. Toimitus jopa päivässä ja imainen toimitus yli 50€ ostoksille!

Kotiinkuljetus myös myymälästä

Lähes jokaisesta myymälästämme saat tuotteet myös kotiinkuljetuksena - sovittaessa voimme esimerkiksi jättää ostoksesi oven taakse.

Varaa ja nouda

Verkkokaupastamme voit tilata tuotteet tai varata ne itsellesi myymälään. Nopeuta myymälässä asiointia varaamalla tuotteet verkkokaupassamme ja nouda valmis tilaus myymälästä ilman lisäkuluja.

Voit myös  soittaa myymäläämme ja kertoa haluamasi tuotteet. Me keräämme tuotteet sinulle valmiiksi ja voit maksaa ja noutaa tuotteesi myymälästä valmiiksi pakattuna. Näin myymälässä ei kulu aikaa kuin hetki. Monissa myymälöissämme saat tilaamasi, etukäteen maksamasi tuotteet myös esimerkiksi liikkeen takaovelle tai ulos asti, mikäli näin toivot.

Kysy tarkemmin myymälöistämme.

© 2020 Faunatar