Turvallista shoppailua

Eläinystäviä palveleva Faunatar on korvat höröllä ja tuntosarvet pystyssä koronavirusta koskevien valtakunnallisten ohjeistuksien suhteen.

Hygieniatasoamme on entisestään nostettu. Nyt päivittäisiin siivousrutiineihimme kuuluu myymälätilojen normaaliakin ponnekkaampi putsaus. Keskitymme huolehtimaan ostoskorien kahvojen, kassatiskien, pakastimien, kaiteiden ja muiden pintojen pyyhkimisestä sekä työvälineidemme putsauksesta meidän kaikkien terveyttä ajatellen. Huolehdimme käsihygieniastamme nyt erityisen hyvin, käsidesiä pidämme myös asiakkaidemme saatavilla.

Toimimme kaikin puolin niin, että maltilliset, mutta vakavasti suhtautuvat toimenpiteemme auttavat koronaviruksen kuriin saamista.
Tilanteeseen järkevästi suhtautuen, hyvällä yhteistyöllä kassatiskin molemmin puolin, me kaikki pääsemme nauttimaan eläinharrastuksesta ja muusta elämästämme mahdollisimman pian normaaliin tapaan.

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupastamme voit shoppailla lemmikkisi lempituotteet 24/7. Näppärää, nopeaa ja taatusti turvallista.

KOTIINKULJETUS

Lähes jokaisesta myymälästämme saat tuotteet myös kotiinkuljetuksena - sovittaessa voimme esimerkiksi jättää ostoksesi oven taakse.

KERÄYSPALVELU

Nopeuta myymälässä asiointia kätevällä, maksuttomalla keräyspalvelullamme. Soita myymälään ja kerro tuotteet, joita tarvitset. Me keräämme tuotteet ja voit noutaa ne myymälästä valmiiksi pakattuna.
Näin myymälässä ei kulu aikaa kuin hetki. Monissa myymälöissämme saat tilaamasi, etukäteen maksamasi tuotteet myös esimerkiksi liikkeen takaovelle tai ulos asti, mikäli näin toivot.

Kysy tarkemmin myymälöistämme.

 

© 2020 Faunatar