Työnhaku - myyjäksi lemmikkieläinliikkeeseen

Lemmikkieläinmyymälässä työskentely on monelle elinikäinen haave. Eikä suotta; ala on erittäin antoisa sille, joka haluaa tehdä töitä eläinten ja mukavien asiakkaiden parissa.

Henkilökuntamme koostuu ihmisistä, joille eläimet ovat osa elämää myös työn ulkopuolella. Harrastukset, omat lemmikit, edelliset työpaikat, eläinalan koulutukset, monet asiat ovat tuoneet henkilökunnallemme erilaisia kokemuksia eläimistä - ja sitä toivomme myös uusilta työnhakijoiltamme. Mitä laajempi ja syvempi kokemuksesi eri lemmikkien parissa on, sen parempi.

Arvostamme myös suuresti edellisten työpaikkojesi mukana tuomaa asiakaspalvelutaitoa, sillä asiakaspalveluun panostamme aivan erityisesti.
Varsinaista koulutusta alalle et siis etukäteen tarvitse, mutta kaikki kaupallista alaa koskeva koulutus on ilman muuta eduksesi. Joukossamme kouluttautuminenkin on mahdollista. Suurin osa työntekijöistämme on Faunattaressa työskennellessään oppisopimuksella suorittanut esimerkiksi eläinkaupan osaamisalan eläintenhoitajan tutkinnon.

Faunatar-myymälöiden henkilökunnan palkkauksesta päättää kunkin myymälän kauppias itsenäisesti. Niinpä on yksinkertaisinta tiedustella vapaista työpaikoista suoraan siitä myymälästä, jonne ensisijaisesti haluaisit töihin mennä. Vapaamuotoisen työhakemuksesi voit lähettää kyseiseen myymälään E-mailitse.

Onnea työnhakuun!

Katso lähin myymälä

© 2020 Faunatar