Waudog Smart ID Tag, luun mallinen QR-tunnistelaatta, Green Camo

QR-luettava tunnistelaatta. 
40 x 28 mm

7,25 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)

Waudog Smart ID Tag on kaunis ja kevyt, nykyaikainen koiran tunnistelaatta, jossa tunnistetiedot saadaan QR-koodi lukemalla. Smart Dog ID Tag -tunnistelaatat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja päällystetään polymeerillä. Saatavilla on useita kauniita kuoseja. Tarkalla väritulostuksella tehdyt printit, sekä QR-koodi säilyvät pitkään kauniina ja haalistumattomina kolmikerroksiksen suojan ansiosta. Mukana tulee silikonireunus, joka suojaa tunnistelaattaa kolhuilta ja samalla vaimentaa mahdollisen kilinän. 

Tunnistelaatan valmistelu ja käyttö on erittäin helppoa: Lataa Animal ID Protect and Care mobiilisovellus ja rekisteröi lemmikin ja omistajan tiedot. Tunnistelaatan QR-koodi on luettavissa millä tahansa älypuhelimella ja saat tarkan sijaintitiedon heti, kun joku lukee lemmikkisi tunnistelaatan QR-koodin. Sovellukseen voit liittää useita lemmikkejä sekä hätäyhteystietoja ja kaikki data on helposti hallinnoitavissa reaaliajassa. Voit myös lisätä lemmikistäsi tärkeitä tietoja löytäjää varten.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Waudog Smart ID Tag, luun mallinen QR-tunnistelaatta, Green Camo
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar